GreenHub importeert en vermarkt natuurlijke verzorgingsproducten en eco-vriendelijke huishoudartikelen

Smart

Smart Microvezeldoekjes - Nordic Swan - ECO keurmerk

Milieu voordelen microvezel
Het milieu voordeel van microvezel is dat je kunt schoonmaken zonder schoonmaakmiddelen. De doekjes absorberen vet, kalk, stof etc. met alleen water.

Nordic Swan - ECO keurmerk
Nordic Swan stelt strenge eisen aan milieuvriendelijke fabricage- en samenstelling. Ondermeer waar mogelijk gemaakt van recyclede materialen, gebruik van eco-gecertificeerde chemicaliën tijdens het productieproces, afwezigheid van nano-particles en milieuvriendelijke verwerking van afvalwater.

Nordic Swan - Kwaliteits keurmerk
Er zijn grote kwaliteitsverschillen in microvezeldoekjes waarbij de kwaliteit van de vezels en verfijndheid van de weefmethode bepalend zijn. Lagere kwaliteit microvezel verliest snel aan absorptievermogen en effectiviteit en zal krassen veroorzaken. Het Nordic Swan keurmerk waarborgt premium kwaliteit met behoud van absorptievermogen en schoonmaak prestaties na minimaal 200 wasbeurten.


Smart Nature - FSC afwasborstel (met verwisselbare kop)

Smart Nature FSC is een assortiment kleurrijke afwasborstels in een nieuw aantrekkelijk ontwerp. De perfecte match van bestaande kennis het gebied van materialen en feitelijke vereisten voor goede prestaties en kwaliteit.

Trendy collectie met een mix van siliconen, roestvrij staal en FSC gecertificeerd hout, allemaal verenigd in een mooie en ergonomische afwasborstel. De borstelkoppen zijn los verkrijgbaar en te vervangen.

• Design, kwaliteit en performance
• Een mix van FSC gecertificeerd hout, staal en siliconen
• Trendy, kleurrijke collectie